Fest!

Längesedan som jag uppdaterade nu, men det här har hänt:
Ebba bröt armen så jag har ridit Barre i två veckor typ nu eller om det är tre? hursom så har jag hoppat terräng två gånger på honom och det ha gått asbra! Red ett kort men effektivt pass på utebanan idag och han var jättefin! speciellt i högergalopp då var han super! Vänstern var sämre men på söndag så ska jag rida lektion och få hjälp med den.
Jag har även ridit Stacatto och Caruso endel men inte på sista tiden eftersom jag ridit Barre så mycket jag kunnat nu.
Förövrigt: Har träffat asmycket nytt folk som jag klickat med så det är superskoj! Ja livet rullar på...
Ikväll är det fest som gäller men jag ska ta det lugnt, upp imorrn för att åka på planeringshelg!

Bilder!

Jag har fått lite bilder nu från Kajsa de på Lorentino är från vår första terräng-träning i våras!







Lorentino är så underbart söt på de här bilderna!


Träning utöver ridningen!

Det här med träning utöver ridningen tycker jag är så himla svårt. Jag är medlem på ett gym och jag försöker gå så ofta jag kan men oftast så krockar allt liksom. Jag är sån att jag vill inte träna och rida på samma dag helst eftersom jag inte riktigt har styrkan till det än , jag blir för trött helt enkelt. Men hur gör ni? Det behövs ju trots allt träning utöver ridningen (om man inte har massa hästar förstås) för att bli bättre. Jag tänkte göra en ny start nu när allt i skolan äntligen börjar rulla på som det ska och nästa vecka tänker jag försöka gymma tre gånger. Den här veckan får jag nog gymma imorrn och kanske på lördag på förmiddagen.
.
Jag har även försökt komma ut och springa men jag känner att jag faktiskt inte hinner med både gym, ridning,skola och springa, tre grejer räcker.
Men nu till min fråga:
Hur gör ni? har ni något träningsprogram eller kanske håller ni på med någon annan sport också?

RSS 2.0