Regn + Sommarstuga = BLÄÄÄÄ!

Alltså det enda som är dåligt med min sommarstuga är att om det regnar så har man typ inget att göra (förutom att hänga framför datorn då) vilket blir så långtråkigt eftersom dagarna är så långa på sommaren.
Nu får jag sluta klaga, mamma bakar trots allt kakor så jag borde vara glad för det liksom. :)
Nej nu ska jag försöka komma på något att blogga om! tips?

Me <3 Hööks

Hööks har fått in så mycket snyggt nu till hösten! Det jag tycker är bra med Hööks är att man kan köpa typ enfärgade ridbyxor där för hälften av det som ett par märkesbyxor kostar sen så kan man köpa lite dyrare "accesoarer" och då ser hela outfitten helt plötsligt ut som en lite exlusivare outfit!
Jag tycker inte att det spelar någon större roll eftersom man ändå sliter på ridbyxorna så mycket så oavsett om de kostar 2000 eller 700 så blir de ju lika skitiga och slitna ändå liksom, det är ju ändå ingen som ser någon skillnad!
Hursom, tillbaka till ämnet, hööks nya grejer är ju verkligen awesome! Har tre stycken "måste grejer" som jag kommer köpa när jag kommit hem till stan igen men jag tänkte också kolla efter lite andra grejer, strumpor, pikéer och lite annat som jag tänkt lägga lite mer pengar på. Dock har jag inte bestämt mig riktigt än eftersom jag funderar på att köpa en ny ridhjälm och de är ju inte direkt billiga, snarare tvärtom, så jag kanske måste hålla i pengarna lite ;)
Nu ska jag fortsätta dregla över lite hemsidor!

Livet suger så hårt ibland!

Ibland undrar man vad människor tänker med. Vissa värkar tro att utfrysning är helt okej bara för att man har låtsats varit vän med en människa och det borde man vara tacksamm för eller?! Hej grundskolan liksom...
Ibland önskar man att folk skulle tänka liiite längre än va deras egen näsa räcker...
Tur att man är så intelligent att man inte litar på någon i onödan, folk tror att de vet så mycket men de vet precis ingenting...

RSS 2.0