Galen helg!

Min helg har varit helt galen och rolig! Fredagen var lugnt bäst tack vare min bästa vän Frida som drog igång mitt partymode :)

Imorse (förmiddags) tog vi en promenad runt spåret, hurtigt!
Sitter nu på bussen påväg till första lektionen för dagen som börjar om sådär 2timmar men man kan kanske plugga lite innan.


Trött!

Är sjukt trött och kom till skolan för tidigt, suck!

Fick rida Prince igår istället för Mirage, det gick bra men det var en lite flummig övning...
Han kom dock lite bakom hand ibland och vilade lite på bogen men jag fick till en riktigt härlig känsla ett tag iallafall!


Plugg....

Sitter och försöker plugga med mina tjejor!


18år!!!

Idag är jag äntligen 18år!! Det sugiga är att jag inte får köra upp än för trafikverket har stora issues med sina datorer och tydligen går världen under om datorerna inte funkar ;)

Såhär på morgonen  fick jag frukost på sängen och mamma och pappa har sagt att vi ska åka och köpa en dator till mig! Wihoo! De ville inte köpa en åt mig ifall det skulle bli fel modell så vi ska åka till elgiganten och kolla runt där!

Ikväll kommer farmor och äter mat hos oss, mormor och morfar har jag redan fått pengar av och de ska jag träffa på lördag.

Skönt med en chilldag i skolan så kan man ta det lugnt på morgonen och hinna plugga lite på eftermiddagen kanske?

KM i hoppning!

Igår så var det ju KM och det gick superbra, jag vann! Bianca var på sitt bästa humör och allt kändes toppen. En ganska svår bana men den var rolig, lite utmaning.
Kajsa tog jättefina bilder så här kommer de!

Fredag!

Härligt med fredag men fullt upp ändå! Ska till marieberg med Karin och sen måste jag åka till stallet och cykla hem min cykel som är där för jag måste ha den imorrn. Sen ska jag göra kycklingsallad för ikväll och imorrn eftersom jag är ensam hela helgen. Jobb o tävling imorrn så det blir sängen tidigt!


Träningsvärk delux!

Har nu träningsvärk i exakt hela kroppen, två mördar pass på två dagar, det märks att jag inte ridit så mycket på sistone om man säger så!

Idag satt jag på bilskolan hela dagen och pluggade teori och gjorde slutprovet så hjärnan är som en fullproppad resväska: på väg att spricka!
Red sen hopplektion på Copico den stora fuxen som det finns tidigare inlägg om. Gick ganska bra men fick rida på ordentligt för att få till bra språng vilket resulterar i en jäääkla träningsvärk i ryggen då han är något av en gunghäst så man får skjuta på rejält! Taggar KM nu på lördag!


Mirage in my ❤

Åh vilken känsla! Mirage är så underbar, vilken ridbarhet den hästen har (för att vara ridskolehäst alltså). Vi övade på olika ridvägar ur LC:1 som vi ska rida på KM (juniorerna) och jag är ganska nöjd! Serpentinbågarna och galoppen kändes faktiskt ganska bra och jag tror att vi kommer öva mer nästa vecka! 😄


Pluggarkompis ❤

Vem har världens sötaste pluggkompis?! 😉


RSS 2.0