Skall börja om på en ny kula!

Jag har bestämt mig för att börja om på en ny kula med bloggen!
Den 1 Juni ska jag börja träna och dieta i två månader (under sommarlovet alltså). Jag har nämligen inget sommarjobb vilket mest är sjönt eftersom jag har typ tusen grejer att få gjort här hemma. Efter studenten börjar jag med renoveringen av mitt rum, ska ta hit elektrikern som ska få dra nya sladdar och sen ska jag måla taket, tapetsera och lägga golv. Låter inte som speciellt mycket men oj vad tid det tar! Min syster har precis fått klart det mesta i sin lägenhet och sen börjar jag med mitt rum, haha.
Tror dock att mitt rum kommer bli sjukt bra när det är klart. Är just nu lite inne på att ha min walk in closet som sovrum istället (har det nu men det är ju bara tillfälligt). Och sen ha kläderna ute i själva rummet... fast nee då måste jag ha en stor ful baota byrå som tar upp halva rummet och det tänker jag minsann inte ha!
Måste få tag i lite fina ramar och en matta, nån lampa osv. att inreda med. Har nästan helt bestämt "tema" nu. Blir lite romantiskt 1700/1800-tal med lite blandade möbler. Kommer bli så mysigt! Mycket rosa men jag kommer att byta ibland med lite mer marine.
Ser det framför mig!


Me

Lååång skoldag idag...

Idag har jag lång skoldag och det ska vara nån studentkamp på eftermiddagen, tjoho... Hursom så börjar allt lätta med plugg och sånt men det är ett tag kvar.
Träningen går super (!) och balklänningen sitter som en smäck! Nu ska jag pallra mig ner till matsalen för att få lite krubb!

Det går bra nu...

Fasen vilket flyt jag har den här dagen trots att det öser ner! Har skrivit ett tal, jobbat med engelskan och känner mig allmänt duktig. Lyckades klämma in två grejer i helgen men det gick att kompromissa lite så jag kommer kunna vara på båda tror jag.

Nu gäller det bara att knyta ihop det här med sommarjobb så är livet helt wonderful!!


RSS 2.0