Idé torkan har försvunnit!

Nu var det ett tag sedan jag skrev för jag har haft värsta idétorkan men sen vände vinden och nu känns det som att jag är back on track!

Tänkte börja med att berötta lite om mitt lov, måndag till torsdag så var det teorikurs på trafikskolan som gällde upp till klockan nio varje morgon så det var ingen dans på rosor så att säga. Har ju såklart varit i stallet lite också men det har ändå varit förvånansvärt lite, måndag till tisdag så var det övernattning, på tisdagen så hade jag ju ridlektion på kvällen och sen jobbade jag onsdag kväll. För övrigt så har jag inte varit där något mer och det känns faktiskt väldigt skönt!

På fredag följde jag med min syster och hennes pojkvän hem till honom i Karlstad för att bara slappa lite. Hans föräldrar och minsta lillebror var borta så vi blev fyra i huset, jag, Astrid, Per och Pers bror Gustav. Vi hade det väldigt mysigt speciellt på lördagen då Gustav (med lite hjälp  från astrid och per) lagade fyra rätters middag. Tomatsoppa, pasta med pesto, "italienska köttbullar" och hemgjord chokladmousse till efterrätt. Det var mathimlen!

Förövrigt så spelade jag mest tv-spel(Zelda!) hela helgen och så tittade vi på film, en otroligt skön semesterhelg med andra ord!

Idag så gick jag inte till skolan, kände mig inte riktigt frisk, så jag stannade hemma och städade mitt rum istället. Åkte till syrran vid klockan sex och åt tacotårta (mums!) och sen drog hon, jag och mamma till marieberg för att göra några snabba inköp. Detta kom jag hem med:


Två klockor och ett armband från Ur & Penn



Och en mascara från Isadora




Och ett halsband och armband från hjärt och lungfonden

Full rulle!

Igår var det övernattning i stallet så jag har hållt igång hela kvällen, kul men jobbigt! Fick gå upp i ottan för att käka lite frukost och sedan åka iväg till teorikursen.

Efter teorikursen så gick jag och Frida till Eyra och simmade lite och solade. Jag var så trött så jag låg och halvsov i solariet och det var riktigt skönt! "Bruna" men hungriga gick vi till Bara Vara där vi träffade Tina, käkade god paj och pratade. En helt okej dag med andra ord!

Ikväll så ska jag rida men jag är inte dirket taggad. Är liksom inne i en svacka just nu och ingenting funkar! Sist kunde jag inte ens få min häst att stanna utan var tvungen att dra i tygeln för att nån gång få stopp och det är ju inte en taggad häst direkt... Måste försöka börja om och släppa allt dåligt men det är så svårt!

Nu ska jag liggaoch titta på lite SATC och förhoppningsvis få lite sömn, de sextimmarna jag fick inatt var liksom inte tillräckligt och jag känner mig helt mör i hela kroppen.

Seg dag!

Har haft en jätteseg dag idag! Vaknade vid tolv och tittade på SATC fram till klockan fyra då mamma skjutsade upp mig till stallet. Det är så sjukt för igår var jag jättetaggad på lov men nu känns det mest jobbigt och efter den här dagen känns det inge bra alls :/

Ska försöka fixa mina naglar nu de har blivit åsidosatta pga. av allt skolarbete och de har verkligen tagit skada! De har gått av och börjat lossna i lager så nu ska dem fixas!

Ingen hemlis!

Hemlisen var att jag skulle söka in till körslaget, dock kom jag inte med. Lite tråkigt eftersom jag älskar att sjunga speciellt i kör och det hade varit en kul grej liksom men jaja.

Ligger i sängen och bara myser resten av kvällen, känner att jag behöver vila upp mig innan "lovveckan" börjar.

Taggad till tusen!!

Idag är jag taggad till tusen, dels för att det har blivit sportlov, dels för att jag får sova hela dagen imorgon typ och för att jag ska göra en lite halv hemlig grej idag. Tänker inte berätta hemlisen för går det dåligt blir det sån besvikelse men jag hoppas att det kommer gå super!


Magont!

Idag vaknade jag och hade enormt ont i magen! Det känns inte som att jag ska spy eller så (tack å lov) men jag kan typ inte röra mig. Därför stannar jag hemma idag för att återhämta mig.

Har laddat upp med proviva, vatten, Harry Potter och de vises sten, och SATC! (har också en hund som ligger på mina ben och en katt som leker rövare)

Ännu en tävling!

Är med i en tävling hos Snobbryttarna!

Länk till tävlingen:http://snobbryttarna.blogg.se/2011/february/var-med-och-tavla.html#comment


Tävling!

Jag är med i en tävling hos Dressyrmupparna! http://dressyrmupparna.se



1. Publicera denna bild och text på din blogg och länka till http://dressyrmupparna.se
2. Följ oss på http://www.bloglovin.com/

OBS, Ej smycket på bilden. Vinnaren får designa ett eget.


Pia!

Den här veckan har vi hand om min farmors hund, Pia, som är en Phalén på tre år. Liten och gullig men ganska jobbig också typisk "liten hund" som är  som en uppskruvad leksak när hon kommer igång men dör eftter ett tag. Har precis varit ute och gått med henne och tog lite bilder.

Har även fått några bilder på mig och Tårtan av Kajsa så jag slänger upp den jag tyckte var bäst.



Söta lilla Pia!










Minen jag hade på den här bilden var allt annat än charmig kan man säga

Magsjuka och "bloggrape"!

Verkar som att alla har blivit magsjuka efter helgen, chefen berättade igår att 5st på jobbet var magsjuka plus att Kajsa och Helga är magsjuka, hoppas man håller sig frisk!!

Nu till något helt annat!

Bloggmobbning, läste imorse en artikel om att någon startat en blogg i en annan tjejs namn och sedan skrivit massa dumma saker på bloggen. Detta resulterade såklart i att alla blev asarga på den här tjejen som var helt omedveten ända tills en annan tjej blev superförbannad på henne och ringde upp henne och var väl så där lagomt glad.

Tycker att det är så fel med internet mobbning överhuvudtaget och speciellt via en blogg! Det som också gör mig otroligt arg är att bloggportalen (devote.se) inte ville lämna ut ip-addressen när hennes föräldrar ringde. De sa att det var något som bara polisen kan få tillgång till men polisen får inte göra något om det inte ger fängelsestraff i minst två år!!! Va är det för sjuk regel?! så alla brott gjorda via internet som "bara" ger ett år är inte värda att följa upp?! två år i fängelse är ju faktiiskt ett ganska hårt straff därför tycker jag att det är konstigt om man inte undersöker sådant som ligger under den gränsen.

Jag vill inte att det ska börjas med sånna här bloggrapes eller vad man ska kalla det, blogga gör man ju för att man själv tycker det är roligt, eller?


Håller ni med mig eller har ni en helt annan syn på saken?

Om idag!

Idag har jag ridit Tårtan, gick förhållandevis bra men han var väldigt stark och låg mycket i handen. Försökte då att sitta i mer med sätet och driva på mer för att få honom att skjuta på bättre bakifrån, men han var lite som tuggumi i bakkärran idag kan man säga! Blev iallafall lite lösgjord och fick traggla med några byten på slutet vilket var vad han behövde idag.

Provade mina nya benlindor från hööks, inga speciella bara sånna med både flece och elastiskt i svart. Kände mig egentligen ganska fånig när jag lindade på dem men jag tycker att det är jättekul att linda ben! (jag är knäpp jag vet) helst av allt sklle hästen va knoppad, ha svansfläta och lindade ben runt om varje gång jag rider eftersom jag tycker det är så kul att bara pyssla, men det skulle ta upp alltför mycket av min tid.

Funderar på att be någon fota mig när jag rider Tårtan så att ni kan få se lite hur det ser ut, har själv inga bilder när jag rider honom så det behöver fixas!

Dagens!

Blev väckt vid kl.10 idag och gick upp och käka frulle med mina päron. Fixade mig och övningskörde sedan till stallet och tittade lite på tävlingarna där. Träffade Sandra där och vi fikade lite, efter ett tag drog vi hem till mig och tittade på film, mös och tittade runt på hastnet. En chill dag med andra ord!

Slänger upp en bild på dagens outfit:


Jacka-Everst, Halsduk-JC, Ridbyxor-Mountainhorse och Ridstrumpor-Kinsland


Frågestund!


Tävling!

Hade en mini-tävling på BDB där Helga Lundberg blev vinnaren blev vinnaren!



Plugga!

Imorse bar det iväg till skridskohallen för att ha idrottslektion. Jag var jättestel i kroppen efter gårdagens hoppträning på Tårtan (berättar mer sen) så i början gick det väl sådär. Jag har faktiskt alltid tyckt att det vart kul att åka skridskor så efter en stund kände jag mig som mitt gamla vanliga jag. Lektionen vi hade var faktiskt rolig inte bara en massa hockey liksom. I skolan sen kunde jag inte koncentrera mig alls så det får jag väl ta igen nu helt enkelt.

Slutade vid fyra och tog sedan den smockade bussen hem till Nya Hjärsta. Eftersom det snöade som tusan ville ju såklart alla åka buss så det var en lagomt kul bussresa kan jag säga. När jag kom hem var hela framsidan igensnöad så då fick jag skotta lite, så nu har jag sådär lagomt ont i ryggen. Kom sedan in till en superhungrig katt som sprang runt mina ben och pep eftersom hon var så hungrig. Efter det så har jag suttit och pluggat svenska eftersom jag ska hålla tal imorgon. Först så var jag lite deppig eftersom jag fortfarande inte hunnit skriva färdigt talet och kände att jag hade hjärnsläpp men sen fick jag ett sk. flow och nu är det färdigt!

Nu ska jag fixa ett par snygga talkort att ha imorrn och jobba lite Företagsekonomi!



Det var som sagt ganska snöigt när jag kom hem



Drack lite oboy medans jag skrev, mums!




Såhär trött är min katt, Sally, just nu!

5 saker ni inte visste om mig!

  • Jag är extremt långsam i allt jag gör och man ser mig sällan stressa med något för att bli klar en viss tid.
  • Jag älskar att stå i centrum! (vem gör inte det liksom)
  • Jag har gått hos en kiropraktor då och då sedan jag var nio år gammal.
  • Jag blev opererad för en njursjukdom när jag var tre år.
  • Jag har ett acount på WOW som i vissa perioder används flitigt.
Ja, WOW står för World of warcraft , ja, jag tycker att det är roligt och ja,min syster måste ha smittat av sig med sina nörd-gener. Hoppas ni lärde er något nytt!

Ingen dagens oufit alltså..

Blev ingen dagens outfit igår för jag glömde sladden och det funkade inte genom wifi på lilla telefonen. Var hos syster hela eftermiddagen igår och vi gjorde pizza, mums!

Har simmat nu på morgonen och har suttit och chillat lite med Axel i min klass, i skolan ett tag men nu ska vi käka.

Ikväll är det årsmöte för ungdomssektionen i stallet så jag ska fixa lite fika, det börjar kl.18.00 och efter det ska jag rida lektion.

Förmodligen ingen mer uppdatering idag då.




Idag har jag på mig typ det här men istället för halsband har jag en tubhalsduk från MQ


i skolan...

Har psykologilektion och ska jobba med instuderingsfrågor inför skuggan vi ska ha på onsdag. Slänger upp dagens outfit också.

Nu var det länge sen...

Har varit lite att ta tag i i skolan den här veckan så uppdateringen blev ju självklart sämst!
Jag berättar lite kort vad jag gjort;

I torsdags så hade vi isklättring på idrotten ute vid gustavsvik, var superkul men man fick ont som fan i fötterna av remmarna som satt runt vristen och armarna fick sig en rejäl genomkörare. Efter det så kom pappa och hämtade mig och så åkte vi och shoppade lite (oväntat jag vet). Åkte först till en jaktbutik som pappa ville kolla lite i eftersom de hade rea, där hittade jag ett par kängor som var asbra som vi köpte. Efter det drog vi till stadium outlet där jag köpte två stycken microflece tröjor som är underbart sköna! Resten av kvällen så chillade vi hemma.

I fredags så drog jag på stan med Frida efter skolan och köpte ett linne och lite andra grejer. Vi tog en fika på hälls, mysigt! Efter det bar det av till stallet där jag jobbade till halv åtta.

På lördagsförmiddan drog jag till eyra och simmade och solade, aaassskönt! Sen åkte jag till stallet och hade barnkalas med fyra jättesöta  ungar från USA de kunde typ bara engelska så jag fick visa mina skills! Efterdet var jag hela eftermiddagen i stallet och tittade på ponnytävlingarna. På kvällen drog jag till syster och hade kul med henne, per (hennes pojkvän) och Sebbe (pers kompis). Tittade lite på film och hade allmänt trevligt. Sov sedan över där och har varit där fram till typ en timme sedan.

Min smarta syster lyckades att smälta ner en bunke nu på kvällen så jag luktade bränd pvcplast innan jag duschade och har fortfarande plastsmak i munnen, trots att jag har borstat tänderna!

Imorrn börjar jag 12.30 så jag ska sooova. Uppdateringen kommer också att bli tusen gånger bättre nu, I promise!

På jobbet!

Sitter just nu på jobbet, har fixat med skåp och skruvat så nu känns armarna som spagetti. Ska snart sopa lite och kolla när de hoppar.

Om dagen!

Idag var jag supertrött när jag vaknade och kände att jag helst skulle sluppit skolanmen jag släpade mig iväg ändå. Hade svenska, företagsekonomi och matte idag vilket inte är några superfavoriter :(

Efer skolan körde jag lektion, gick ganska bra men en gång missade jag att det kom en människa och gick så min lärare fick bromsa ;P ingen skada skedd men efter det så tittade jag väldigt noga när jag skulle backa... :D

Gick sedan och simmade på Eyrabadet och satt en stund i bastun, det var riktigt skönt!

Mamma kom vid fyra och hämtade mig så skulle vi åka till Till Häst eftersom vi trodde att de hade rea där. När vi kom fram hade de ingen rea alls och de produkter de hade var så dyra att jag inte ville köpa dem trots att jag hade fem hundra i presentkort!
Istället åkte vi till Hööks och kollade lite, jag köpte ett par svarta benlindor som jag ska ha på Tårtan sånna med både flece och elastiskt. Mamma köpte en regnoverall till Pia, min farmors lilla hund.

Snart ska jag käka pannkakor och sen ska jag åka och rida lektion.

"Lilla" andflocken som jag gick förbi påväg till Eyra




Måste hitta min kamera laddare, hatar mobilkamera!

RSS 2.0